manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Shaare Zedek | Partener Medical Express

Shaare Zedek Medical Center

partener Medical Express

În istoria sa de peste 100 de ani, Shaare Zedek Medical Center și-a pus amprenta în sectorul medicinei din Israel. În prezent, spitalul are peste 1000 de paturi, iar cei 845 de doctori tratează anual zeci de mii de pacienți din toată lumea.

Shaare Zedek este și un spital universitar, iar investițiile constante din ultimii ani au asigurat menținerea acestui centru la un nivel tehnologic ridicat.

Centrul medical se distinge prin intervențiile inovative efectuate de unii dintre cei mai buni specialiști din Israel, în domeniul cardiovascular, oncologie, pediatrie, chirurgie generală, intervenții minim-inazive.

Shaare_Zedek
Shaa6
Shaa2
Shaa3
Shaa4
Shaa5

Proceduri inovative și tehnologii de ultimă generație • TAVI (Implantarea Percutană de Proteză Valvulară Aortică), pentru pacienții suferinzi de stenoză aortică severă, permite îmbunătățirea funcției cardiace, fără a elimina valva aortică nativă.

 • MitraClip este o procedură minim-invazivă și presupune permite reducerea „regurgitării mitrale” cauzată de bolile cardiace ischemice sau non-ischemice, de prolapsul de valvă mitrală, sindromul Marfan sau de reumatismul articular.

 • HoLep pentru cei cu adenom de prostată, intervenție minim-invazivă, cu laser, care permite enucleerea prostatei si eliminarea unei cantitati foarte mari de tesut prostatic, cca. 90%, crescand sansele pacientului de vindecare.

 • PGD (Diagnosticare Genetică Preimplementare) tehnică care detecteaza defectele genetice ale embrionilor formați are nevoie de toate fazele fertilizării in vitro, presupunând o scanare a embrionului înainte de implantare. În urma acestei analize, aproape 200 de copii s-au născut fără probleme de sănătate în cadrul Shaare Zedek.


 • Colectomie totală laparoscopică – procedură minim-invazivă de eliminare a colonului, efectuată de către cei mai buni medici specializați în astfel de intervenții din Israel.

 • Intervenții de ultimă oră pentru copiii cu malformații la inimă: Shaare Zedek pune un accent deosebit pe tratamentul problemelor cardiace pentru copii de la vârsta de la 20 de săptămâni în sus. Departamentul de Cardiologie Pediatrică este format din medici cu o vastă experiență, iar tratamentele urmăresc ajutarea atât a copiilor, cât și a părinților acestora. Analizele sunt efectuate cu echipamente de ultimă generație, precum ecografia cardiacă chiar și pentru cei mai mici dintre pacienți. La Shaare Zedek se diagnostichează și se tratează orice afecțiune cardiacă congenitală sau dobândită, precum și tulburările legate de electrofiziologie.Beneficii exclusive Medical Express:

 • Pacienții Medical Express au prioritate

  Exclusiv Medical ExpressÎn 48 de ore primești răspunsul medicilor specialiști de la clinica aleasă de tine și ai prioritate în obținerea unei programări. (în mod normal, programările durează de la 3 la 10 zile, dar cu Medical Express ai prioritate). Clinicile sunt de obicei greu de contactat telefonic: Medical Express îți facilitează accesul rapid și prioritar direct la specialiștii de care ai nevoie.

 • Direct la specialist

  Exclusiv Medical ExpressNe asigurăm că dosarul tău ajunge rapid direct la specialistul de care ai nevoie, fără formalitățile administrative specifice centrelor medicale mari.

 • Asistență pas cu pas

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express este reprezentantul tău în relația cu clinica aleasă de tine. Suntem cu pacienții noștri de la primul contact până la finalizarea procesului de vindecare.

 • Prioritate în primirea analizelor

  Exclusiv Medical ExpressDoar Medical Express garantează efectuarea analizelor în regim de urgență pentru cei care contactează clinicile prin intermediul nostru.

 • Informare maximă

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express îți facilitează accesul la toate informațiile de care ai nevoie de la clinica aleasă de tine – tarife, recomandări de tratament, programări, condiții etc.

 • Analiză comparativă

  Exclusiv Medical ExpressDacă nu ești hotărât care clinică este cea potrivită pentru tine, Medical Express va face o analiză comparativă a clinicilor partenere, pentru ca tu să poți alege confortabil ce e mai bun pentru tine.

Ai întrebări sau nelămuriri? Ne poți contacta oricând prin email / telefon sau completând formularul de contact:

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

Ne vom asigura că dosarul tău ajunge la specialistul de care ai nevoie și vei primi răspuns în 48 de h Garantat Medical Express:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00