manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Propolisul luptă împotriva cancerului

Propolisul este un compus complet natural produs de albine. Este obținut din muguri de plante în combinație cu ceară și rășina. Albinele îl folosesc în repararea imperfecțiunilor stupului și la igienizare. Propolisul protejează stupul de virusuri, bacterii, fungi și microbi. În plus, propolisul menține o temperatură optimă în interiorul stupului.

Conținut
Compușii propolisului depind în funcție de locul în care albinele își au stupul. Însă acesta are peste 180 de compuși naturali, printre care antioxidanți puterniciflavonoide și fenoli.

Beneficii
Propolisul este foarte folositor omului în lupta cu anumite afecțiuni. Este foarte eficient în vindecarea leziunilor, împotriva infecțiilor pielii și la repararea țesuturilor în cazul unor probleme gastro-intestinale. De asemenea, propolisul are proprietăți anestetice, imuno-modulatoare, anti-inflamatorii, antioxidante, beneficii cardiovasculare si poate chiar preveni ori trata diferite forme de cancer.

Cercetările de laborator au descoperit că Propolisul Verde Brazilian aduce beneficii împotriva procesului cancerigen: are proprietăți anti-inflamatorii, anti-virale, ajută în vindecarea bolilor, stimulează imunitatea, distruge radicalii liberi, protejează ADN-ul celulelor și cel mai important are EFECTE ÎMPOTRIVA TUMORILOR, UCIDE CELULELE CANCEROASE ȘI ARE ACTIVITATE ANTI-METASTATICĂ.

Propolisul amplifică beneficiile chimioterapiei și ale radioterapiei. În plus, are un efect benefic protector asupra celulelor sănătoase, catalizând efectele chimioterapiei. Specialiștii medicinei tradiționale nu au reușit să demonstreze până acum că propolisul ar vindeca vreo formă de cancer, însă acesta este considerat a fi de ajutor alături de tratamentul clasic datorită compușilor naturali conținuți.

Acțiune
Inflamarea este considerată de către oamenii de știință ca fiind precursoarea cancerului. Aceasta poate fi determinată de factori, precum: eicosanoidele, citochinele, radicalii liberi, histamina și serotonina. Este demonstrat că propolisul inhibă emanarea acestor factori precum prostaglandina, leucotrina și histamina. Mai mult, s-a descoperit ca tratamentul cu propolisul poate vindeca artrita.

S-a stabilit, de asemenea, în urma mai multor studii, că propolisul este eficient împotriva principalelor rădăcini de stafilococi, E-coli, salmonela, candida și chiar HIV.

Folosirea unei comprese cu propolis, miere de albine și unguent de tătăneasă după o intervenție chirurgicală împotriva cancerului ajută la o refacere rapidă a țesuturilor subcutanate.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00