manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Neolife | partener Medical Express

Neolife

partener Medical Express

NeoLife Medical Center, membră a Grupului Internațional Bozlu, este una dintre cele mai bine echipate clinici medicale din România, cu tehnici și echipamente medicale de diagnostic și tratament aduse în premieră în țară. Neolife cuprinde 3 divizii: Radioterapie (externă și brahiterapie), inclusiv tehnologia True Beam, Medicină nucleară, Imagistică. In plus, centrul detine aparatura de ultima generaţie in domeniul endoscopiei digestive superioare şi inferioare.

Echipele multidisciplinare care includ specialiști și experți din toate domeniile medicale, inclusiv consilieri psihologici, tehnicile inovative, de pionierat, pe care clinica le promovează în diagnosticul și tratamentele oncologice constituie principalele puncte forte pe care Neolife le pune la dispoziția pacienților.

362
Hires_IMG_0046
Hires_IMG_0055
Hires_IMG_0063
Neolife-Receptie-Pacient
PetCT-Neolife

Tehnologiile revoluționare TrueBeam și PET/CT

La Neolife beneficiezi de cele mai noi tehnologii medicale aduse în România, TrueBeam și PET/CT aflându-se în elita mijloacelor de diagnostic și tratament la nivel mondial. La acestea se mai adaugă Scintigrafia (SPECT), Mamografia cu Tomosinteza, Radiologia Digitala, Ultra-sonografia Doppler și Osteo-densitometria (DEXA).

Centru specializat în oncologie

La Neolife cazurile de cancer sunt abordate multidisciplinar, iar echipa de specialiști conlucrează permanent: medicul oncolog, medicul oncolog radioterapeut, chirurgul, specialistul radiolog, medicul specialist în imagistică medicală, fizicianul medical, tehnicianul-asistent de radioterapie sunt parte din comisia ce analizează și elaborează tratamentul pentru fiecare caz.

Confort și servicii de exelență

Centrul, structurat pe 3 etaje, dispune de cabinete ultramoderne, dotate complet pentru 20 de specialități și de un laborator unde se pot recolta probe. Saloanele au 1-2 paturi, condiții maxime de confort, sisteme digitale de monitorizare a parametrilor hemodinamici, grup sanitar propriu, televizor.

Dr. Dan JINGA

Oncologie

Dr. Dan Junga este medic spelcialist în oncologie din 2001, Preşedinte al Comisiei de experţi pentru oncologie şi hematologie din CNAS și coordonator al Departamentului de Oncologie Medicală din Spitalul Universitar București. Parte din echipa departamentului de oncologi din cadrul Neolife.

Dr. Mircea SAVU

Oncologie-radioterapie

Dr. Mircea Savu este doctor în medicină din 2000, fiind totodată, printre altele, membru al Societății Române de Radiologie. Este membru al comisiei oncologice în cadrul centrului medical Neolife și promovează tratamentul cancerului cu ajutorul acceleratorului liniar de la Neolife – cel mai performant aparat de radioterapie din România.

Dr. Cătălin COSTOVICI

Oncologie

Dr. Costovici este, printre altele, membru al Societăților Americane și Europene de Oncologie Clinică și specialist oncolog la Centrul Medical de Diagnostic al Academiei Române, fiind specializat în oncologie medicală și chimioterapie din anul 2000. Este membru al echipei oncologice din cadrul departamentului de oncologie Neolife.

Beneficii exclusive Medical Express:

 • Pacienții Medical Express au prioritate

  Exclusiv Medical Express

  În 48 de ore primești răspunsul medicilor specialiști de la clinica aleasă de tine și ai prioritate în obținerea unei programări. (în mod normal, programările durează de la 3 la 10 zile, dar cu Medical Express ai prioritate). Clinicile sunt de obicei greu de contactat telefonic: Medical Express îți facilitează accesul rapid și prioritar direct la specialiștii de care ai nevoie.

 • Direct la specialist

  Exclusiv Medical Express

  Ne asigurăm că dosarul tău ajunge rapid direct la specialistul de care ai nevoie, fără formalitățile administrative specifice centrelor medicale mari.

 • Asistență pas cu pas

  Exclusiv Medical Express

  Medical Express este reprezentantul tău în relația cu clinica aleasă de tine. Suntem cu pacienții noștri de la primul contact până la finalizarea procesului de vindecare.

 • Prioritate în primirea analizelor

  Exclusiv Medical Express

  Doar Medical Express garantează efectuarea analizelor în regim de urgență pentru cei care contactează clinicile prin intermediul nostru.

 • Informare maximă

  Exclusiv Medical Express

  Medical Express îți facilitează accesul la toate informațiile de care ai nevoie de la clinica aleasă de tine – tarife, recomandări de tratament, programări, condiții etc.

 • Analiză comparativă

  Exclusiv Medical Express

  Dacă nu ești hotărât care clinică este cea potrivită pentru tine, Medical Express va face o analiză comparativă a clinicilor partenere, pentru ca tu să poți alege confortabil ce e mai bun pentru tine.

Ai întrebări sau nelămuriri? Ne poți contacta oricând prin email / telefon sau completând formularul de contact:

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

Ne vom asigura că dosarul tău ajunge la specialistul de care ai nevoie și vei primi răspuns în 48 de h Garantat Medical Express:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00