manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Argintul coloidal – tratament anti-cancer

Argintul, sub formă de soluție coloidală, constituie un remediu natural foarte eficient și simplu împotriva multor afecțiuni, mai ales a infecțiilor.

Acesta are un spectru extrem de larg de aplicații și întrebuințări, datorită acțiunii sale biologice orientate la nivelul structurii celulare. În comparație cu antibioticele farmaceutice convenționale care funcționează împotriva a 6-7 tipuri de germeni și sunt total ineficiente împotriva virusurilor, generând efecte secundare neplăcute, argintul este letal pentru mai mult de 650 de tipuri de bacterii, virusuri, ciuperci și paraziți, fără a fi toxic pentru organismul uman. Cercetările de laborator arată că argintul coloidal omoară majoritatea bacteriilor, virusurilor, ciupercilor în 2-6 minute de la contact.

Argintul coloidal este o soluție din particule extrem de fine (0,01 microni) de argint pur, suspendate în apă, foarte ușor de asimilat de către organism, în comparație cu restul medicamentelor. Toate medicamentele farmaceutice de sinteză sunt într-o stare anorganică specifică materiei inerte. Astfel, înainte ca organismul să le poată utiliza, ele trebui aduse în stare coloidală. Pentru acest proces se consumă energie vitală suplimentară, în urma căruia rămân reziduuri ce trebuie eliminate ulterior, risipindu-se și mai multă energie. Față de acestea argintul coloidal este asimilat direct de către organism, fiind utilizat integral, fără a rămâne reziduuri.

Ce este argintul electrocoloidal?
Argintul electrocoloidal este o substanță naturală. Este argint elementar pur, în starea sa atomică, suspendat în apă. Este obținut printr-un proces electric special, care extrage ioni de argint dintr-un electrod de argint fin, cu o puritate de 0,999, în apa pură distilată. Dimensiunile submicroscopice ale ionilor de argint le permit să fie transportați cu ușurință în celule, favorizând acțiunea germicidă.

Acțiune
Celulele sănătoase au în mod normal un pH alcalin, de 7,2-7,4, și sunt puternic oxigenate, însă celulele bolnave au un pH acid, sub limitele normale. Când ajung în zonele afectate, ionii de argint în stare electrocoloidală cu sarcină pozitivă corectează potențialul electric celular și readuc pH-ul în limitele normale, favorizând oxigenarea normală a celulelorAstfel, infecțiile sunt distruse și eliminate, acestea nu pot persista într-un mediu oxigenat, alcalin. Acțiunea terapeutică a argintului coloidal nu este restrictivă și nu este valabilă doar în anumite boli, ca în cazul medicamentelor farmaceutice -> ESTE O ACȚIUNE UNIVERSALĂ SPECIFICĂ STRUCTURII CELULARE.

În plus, argintul electrocoloidal are și o acțiune de detoxifiere asupra organismului prin restabilirea unui flux normal electric în organism. Funcționând în parametrii normali, organismul poate să elimine toxinele prezente în celule în mod natural. Sub acțiunea argintului electrocoloidal, ADN-ul din fiecare celulă este readus în parametrii normali, ceea ce are un efect puternic de regenerare și întinerire asupra țesuturilor.

Mai mult, cercetările științifice ale Dr. Robert Becker au arătat că argintul are efect și asupra celulelor degenerative, canceroase, pe care le readuce la starea lor naturală de celule sănătoase.

Valoarea terapeutică a argintului coloidal
Cercetările de laborator au arătat că argintul coloidal este eficient și activ în tratarea unui spectru larg de afecțiuni importante:
Infecții microbiene
Infecții fungice
Infecții parazitare
Infecții virale ale pielii
Infecții ale organelor senzoriale
Infecții ale tracturilor digestive
Infecții ale aparatului respirator
Infecții ale aparatului urinar
Boli autoimune
Arsuri sau răni grave

Ulcerații
Cancer

Argintul electrocoloidal a fost prescris ca adjuvant și în tratamentul unor boli ale sistemului de reproducere feminin și ale sistemului circulator, precum și în complicațiile infecțioase date de virusul HIV. Mai mult, acesta a fost folosit ca tratament și pentru afecțiuni tiroidiene, boli infantile, somnambulism și anorexie nervoasă.

“Fără a exagera, poate că e timpul să recunoaștem că argintul coloidal nu este numai cea mai sigură doctorie de pe Pământ, dar și cea mai puternică!” (Dr. Robert Becker)

Utilizare
Argintul electrocoloidal poate fi utilizat în multe moduri, în concordanță cu localizarea infecției:
oral (ingerat sau băut)
inhalat sub formă de vapori foarte fini
sub formă de clismă
la nivel vaginal
pulverizat local sau adăugat la spălături
sub formă de picături în ochi, urechi și nas sau aplicată topic
pe piele (cu o sticlă cu pulverizator sau cu bandaje îmbibate cu soluție)

Dozajul
Dozele de administrare depind de scopul urmărit.

Pentru întreținerea stării generale de sănătate și pentru întărirea sistemului imunitar, sunt suficiente 3 linguri pe zi. Această doză este considerată “nutritivă”. Argintul electrocoloidal poate fi utilizat și sub formă de cură generală de purificare și detoxifiere.
Pentru afecțiuni severe și boli cronice, doza trebuie adaptată sub îndrumarea unui medic competent. Orice cantitate peste 5 linguri de argint coloidal pe zi este considerată doză “terapeutică”.

Contraindicații
Nu există efecte secundare, deoarece argintul electrocoloidal nu este toxic, nu afectează organele corpului și nu modifică flora benefică a tractului digestiv. Acesta nu interacționează cu niciun medicament sau remediu. Nu există pericolul de acumulare a argintului în corp, deoarece mărimea sa de 0,017-0,024 microni îl face imposibil de filtrat și reținut în corp.

Argintul coloidal este un susținător și întăritor al sistemului imunitar. Puterea sa stă în faptul că oferă organismului posibilitatea de a se vindeca singur.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00