manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Tratamentul cu Coenzima Q10 și cancerul de sân

Coenzima Q10 este un antioxidant care ajută la o oxigenare puternică a organismului. Stimulează mușchii inimii și sistemul imunitar prin nivelul ridicat de anticorpi care luptă împotriva cancerului macrofag și celulelor degenerative.

Dozaj
În urma experimentelor s-au obținut rezultate notabile când doza administrată a fost între 400-600 mg pe zi. Ajungerea la această doză se face treptat.

“La sfârșitul anului 1993, Dr.Folkers a amenajat primul studiu clinic de Coenzima Q10 într-o clinică din Copenhaga, Danemarca. Doctorii au tratat 32 de pacienți cu cancer de sân avansat. În plus față de chirurgia potrivită și tratamentul convențional, fiecare pacient a luat 90 mg de CoQ10 pe zi. Ei au primit de asemenea alte vitamine, minerale, antioxidanți si acizi grași esențiali. 6 din cei 32 de pacienți au arătat o regresie tumorală parțială, semnificativa. Apoi, în octombrie 1993, s-a întâmplat un lucru ciudat: una dintre cele șase femei care au răspuns bine la tratament, pe cont propriu, a crescut doza ei de la 90 la 390 mg pe zi. După o lună doctorul ei a notat, “tumora nu mai era palpabilă și în luna următoare, o mamografie a confirmat dispariția acesteia. După aceea, o altă femeie din grup a crescut, de asemenea, doza ei, la 300 mg. Tumora ei a dispărut în curând. În urma unui examen clinic nu a mai fost vizibilă nici tumora și nici metastazele la distanță. ” (Ralph Moss, ”Antioxidanți împotriva cancerului”)

Toți pacienții studiului au primit și chimioterapie.
O doză mică de 90 mg, precum cea administrată inițial de către medici a fost prea mică. Rezultatele benefice asupra organismului a Co-Q10 au fost vizibile doar când doza a fost mai mare de 300 mg. Ulterior, în cadrul unui studiu s-a demonstrat că exista o relație semnificativă între nivelul Co-Q10 din organism și prognosticul cancerului de sân. Au fost raportate niveluri scăzute în sânge ale acestei coenzime la pacienții cu tumori maligne, altele decât cancerul de sân (ex. mielom, limfom, cancerul de plămâni , de prostată, pancreas, colon, rinichi, cap și gât).

Conform Dr. Douglass CoQ10 se dizolvă în grăsime și este, prin urmare, foarte ușor absorbit de către organism dacă este luat cu o lingură de ulei de măsline. Tim Burton Goldberg recomandă uleiul de nuca de cocos.

Suplimentele de Coenzima Q10 sunt necesare, chiar dacă organismul nostru o produce și aceasta pentru că organismul produce o cantitate mai puțină odată cu înaintarea în vârstă. În plus, pentru a produce acest nutriet sunt necesare organismului vitaminele B, niacina (B3), acidul folic și piridoxina (B6).

Tratament
Tratamentul cu Co-Q10 este evaluat ca fiind eficient doar în cazul pacienților nou diagnosticați, care nu au un cancer cu evoluție rapidă și cancerul nu s-a răspândit semnificativ.

Dacă aveți un cancer avansat, cu evoluție rapidă sau ați susținut tratamente chimioterapie, radioterapie sau intervenții chirurgicale nu folosiți acest tratament ca tratament primarTratamentul funcționează optim dacă este administrat în combinație cu grăsimi omega 3 (ulei de măsline, ulei de pește, ulei de in) și aceasta deoarece Co-Q10 se dizolvă în grăsimi, fiind absorbită de sistemul limfatic.

Protocolul de la Stockholm, care este centrat pe Co Q10(zilnic):

1.2 grame de acid Gamma Linolenic +3.5 grame de acizi grași Omega 3 +58 mg Beta caroten+ +2.8 grame Vitamina C +2500 UI de vitamina E+385 de grame de seleniu micro+ 390 mg CoQ10

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant. Aceasta protejează ficatul deteriorat de ischemie (reducerea fluxului de sânge). Este, de asemenea, importantă pentru un metabolism sănătos. Protejează membrana mitocondriilor și a celulelor împotriva oxidării și ajută la creșterea sursei de energie.

Surse
Frunzele de tutun, uleiul de cătină, uleiul de soia, alunele, varza, conopida, broccoli, spanacul, tonul, sardinele, germenii de grâu, orezul integral, uleiurile vegetale, inima și mușchiul de vită. Îi stimulează sinteza exercițiul fizic, vitamina E și Seleniul.

Necesar
Persoane sănătoase – 30-90 mg/zi (1 mg pentru fiecare an vârstă / zi)

Alte informații
Co-Q10 este concentrată în organele cu metabolism intens (creier, miocard, ficat, etc.).
Catalizator în formarea energiei celulare. Răspunde de 95% din energia formată în corp.
Menține integritatea membranelor mitocondriale.
Previne oxidarea LDL-C.
Scade riscul aterosclerotic.
Util în tratamentul insuficienței cardiace și al cardiopatiei ischemice.
Reduce frecvența atacurilor anginoase cu 45-50% și mărește capacitatea de efort a pacienților cardiaci. Reduce hipertrofia miocardică.
Îmbunătățește fluxul sangvin coronarian, metabolismul și asigură furnizarea de energie pentru miocard.
Determină creșterea producției de anticorpi și potențează concentrația plasmatică a imunoglobulinelor.
Ajută pacienții cu Boala Parkinson și HIV.
Ameliorează simptomatologia distrofiei musculare progresive.
Anti-oxidant puternic, imuno-stimulator (crește numărul de limfocite TK) ; proprietăți anti-tumorale. (absoarbe radicalii liberi), anti-SIDA și antileucemică.
Îmbunătățește funcția cerebrală și crește capacitatea de memorie.
Scade depozitele de grăsime
Sporește rezistența musculară la efort.
Ajută vindecarea plăgilor.
Menține elasticitatea și tinerețea tegumentelor.
Vindecă ulcerul gastroduodenal.
Reface ficatul afectat de hepatita A, B, C, acută sau cronică.
Tratează schizofrenia, boala Alzheimer și Scleroza multiplă.
Diminuează procesul de îmbătrânire și se opune celor degenerative.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00