manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Testimoniale

Daniel Petreanu

Nici astăzi nu imi vine să cred ca am reușit.

pacient Medical Express

Daniel povestește experiența pe care a avut-o soția sa cu tratamentul de fertilizare urmat la AKH Viena și cum i-a ajutat Medical Express în demersul lor.

Soția m-a rugat pe mine să împărtășesc experiența noastră, iar eu mă voi stradui să fiu practic.
Ea are acum 39 de ani, iar Ovidiu face 2 ani în iulie.La 33 de ani, ne-am căsătorit cu gândul de a ave o familie numeroasă.
În cei 4 ani de tratamente pe care le-a urmat, efectele secundare ajunseseră să o determine să nu mai încerce pentru copil. Era complet nefericită. La fel eram și eu. Tocmai când începusem să ne obișnuim cu idea, mama mea îmi spune de reușita unei mămici care rămăsese însărcinată la o clinică din Viena. Inițial, soția nici nu a vrut să audă. Apoi, am făcut rost de un număr de telefon, la care am sunat și mi-a răspuns o domnișoara veselă care mi-a cerut dosarul medical al soției. La câteva zile distanță, am primit răspunsul profesorului Husslein – Chief of Department of Obstretics and Gynocology , AKH, Viena. În email îmi spunea ca sunt șanse mari ca Mădălina să rămână însărcinată și că ne sugerează o consultație pe Skype cu tot cu soție.
Consultația a durat 45 de minute, iar 3 zile mai tarziu eram cu Mădălina la Viena.
Tratamentul a durat 6 luni, timp în care am fost de 3 ori la Viena. În țară, soția a beneficiat de un medic ginecolog care a susținut tratamentul din Austria și cu care a născut. Profesorul Husslein nu a avut nicio obiecție.
Nici astăzi nu imi vine să cred ca am reușit. Avem un baiat, Ovidiu Constantin, blond, cu ochii căprui a cărui nașă ne-a facut onoarea sa ne fie Ioana.
Va doresc însănătoșire grabnică tuturor și mult noroc!

Antoanela Mureșan

Am beneficiat de suport moral, de dragoste, de profesionalism si cel mai important, viata Mariei a fost mai frumoasa si mai usoara.

pacient Medical Express

Antoanela descrie experiența pe care a avut-o cu fiica ei la Anadolu Medical Center și care a fost suportul oferit de Medical Express.

Am o fetita de 5 ani a carei viata sper ca am salvat-o. Am descoperit in urma unei cazaturi si a unui RMN, o tumora la soldul drept. Daca problema ar fi fost la mine, probabil nu m-ar fi zdruncinat la maniera aceasta.
Dupa doua luni de chin si bataie de joc, plimbate de la doctor la doctor, de la un spital la altul i s-a pus intr-un final diagnostic : osteosarcoma.
5 zile nu ma-am miscat din fata computer-ului, incercand sa absorb toate informatiile gasite cu privire la aceasta boala. Zeci de specialisti foarte buni, marketati peste tot, forum-uri de discutii pe fiecare din ei, tratamente alternative interminabile si tot felul de samsari care sa te trimita la orice doctor pe care il au la indemana.
In disperarea mea, am trimis mail-uri peste tot. La un moment dat ma trezesc ca vorbesc cu o doamna pe care o intreb ce presupune o consultatie in Turcia, la Anadolu. Vorbim o ora. In cadrul discutiei, imi spune ce inseamna atitudinea mea pesimista pentru Maria – eu plangeam incontinuu – ce apa sa bea, ce amestecuri de legume si fructe sa ii fac si tratamentele alternative si de sustinere pentru perioada imediat urmatoare pana la luarea unei decizii in ce priveste chemoterapia. Am intrebat-o care este tariful ei, imi explica cele doua variante de contract pe care le ofera si ramane ca ii voi trimite dosarul medical pe seara; asta se intampla joi. Luni la pranz am primit raspunsul de la comisia ce doctori care a evaluat cazul Mariei de la Anadolu. In toate aceste zile, pana am primit raspunsul, eu mai primisem niste raspunsuri la email-urile pe care le trimisesem si vazusem cativa specialisti si decisesem sa raman la tratament in Romania. Am multumit frumos pentru eforul depus si a ramas ca tinem legatura.
Periplul ce a urmat a fost de nedescris. Nici unul din doctorii cu care am interactionat in aceasta perioada nu am simtit ca ma vede ca pe un om cu chip si suflet. Printr-o conjunctură fericită, am făcut rost de o sponsorizare să merg cu copilul la tratament în Turcia.
La aterizare în Turcia am fost asteptate la aeroport si duse la clinica. La clinica ne-a primit un doctor indian, proaspat intors de acasa, care aflase de cazul nostru cu doar doua ore in urma, insa nu avusese timp sa il studieze. Atentie! Noi aveam schema de tratament in mana, de la ei de la spital, cand acest doctor imi spunea sa ii dau ragaz pana a doua zi sa studieze dosarul. Simteam ca nu este in regula. Am fost intrebate daca vrem sa ramanem peste noapte la spital sau daca vrem sa mergem la hotel. Am rugat sa mi se dea putin ragaz sa ma adun. Am stat 4 ore in holul spitalului dar nu a mai venit nimeni. Oricum, intre timp imi facusem curaj sa o sun pe dra Ioana de la Medical Express care, linistita, imi spune ca in 3 ore va ajunge o ambulana sa ma ia sa ma duca la Anadolu.
A fost intampinata de medicul pe care il are si acum si care de mai bine de un an o are sub observatie. Asta gratie medicului roman care ne-a asteptat in Romania cand ne-am intors de la tratament.
La intoarcere, primul lucru a fost sa semnez contractul cu doamna, contract pe care l-am semnat cu imensa bucurie. Am simtit ca sunt bani dati pentru merit si ca sunt prea putini in comparatie cu grija si atentia primita. Abia dupa ce l-am semnat, am inteles beneficiile pe deplin.
Revenind, ni s-a pus la dispozitie un doctor in Romania, de la Grigore Alexandrescu, care stia pe de rost dosarul Mariei si care saptamanal, apoi lunar sau la cerere, tinea legatura cu medicul ei de acolo.
Tratamentele de chimio, nu sunt usoare. Dupa fiecare sedinta, am primit recomandari de adjuvante pentru sustinerea organismului, specialist pe nutritie, asistenta medicala la domiciliu. Am beneficiat de suport moral, de dragoste, de profesionalism si cel mai important, viata Mariei a fost mai frumoasa si mai usoara.
Cu inima deschisa, multumesc profund celor de la Medical Express care au dovedit că știu ce fac!

Maria Gheorghe

Mi-a ridicat moralul, a venit in sprijinul meu, mi-a facilitat vizita la domiciliu de la o clinica cu tratamente alternative la cele alopate sau contacte in China.

pacient Medical Express

Maria împărtășește sentimentele într-o perioadă grea și sprijinul pe care Medical Express i l-a oferit.

Iarna, primavara, inceput de vara 2013…Perioada cea mai cumplita a vietii mele. Omul drag mie, barbatul vietii mele, sufletul si sprijinul meu de peste 40 de ani ma parasea incet, incet, macinat de acea boala cumplita si suferinte greu de imaginat, dar cea mai grea suferinta era ca pleca de linga mine.
Trebuia sa-l ajut sa nu simta durerea fizica, sa nu fie in stare de inconstieta , de moleseala , de toropeala si somn continuu, sa ne mai putem bucura unul de celelalt, sa mai putem comunica, sa mai putem vorbi…Aveam nevoie de un calmant (recomandat de un medic din Germania) care asigura toate acestea dar nu se gasea pe piata de medicamente din Romania.
Mi-a fost recomandata de catre o doamna de la centrul medical Anadolu o persoana din Bucuresti. Nu o cunosteam, nu stiam cine este. Am contactat-o si m-a invitat la clinica sa privata. Ne-am intilnit. Am stat de vorba, am plins si m-a inteles ca o prietena de o viata ca nu-l puteam lasa pe sotul meu sa plece, undeva pe o stea… M-a impresionat puternic deoarece la finalul intilnirii mi-a cerut permisiunea sa ma imbratiseze… Am fost egoista dar nu puteam sa-l las pe cel care m-a iubit si m-a inteles mai mult decit orcine in lumea asta, sa plece…
Si aceasta doamna in toata aceasta perioada mi-a asigurat acest calmant. Am deranjat-a si de sarbatori si nu s-a suparat, chiar daca venea de la drum din deplasari prin tara si tot imi raspundea la apeluri si gasea o vorba buna pentru mine. Mi-a ridicat moralul , a venit in sprijinul meu , mi-a facilitat vizita la domiciliu de la o clinica cu tratamente alternative la cele alopate sau contacte in China.
Si totul fara nici o remunerare, totul din dorinta de a ne fi alaturi mie si sotului meu, totul din suflet si din intelegerea suferintei noastre.
Un om frumos la propriu si la figurat, cu un suflet mare si generos , gata mereu sa ajute. Si acest om frumos, plin de viata si de dorinta de a oferi sprijinul sau poarta un nume frumos: Ioana.
Cuvintele mele sunt prea sarace pentru a-mi exprima recunostinta, aprecierea si multumirile mele pentru Ioana Vintu de la Medical Express.

Medical Express este compania de consultanță și asistență medicală care îți stă la dispoziție pentru orice întrebare legată diagnosticul primit și opțiuni de tratament, oricare ar fi afecțiunea de care suferi.

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

str. Gh. Brătianu nr. 26, București

Splaiul Unirii nr. 40, Bucureşti

România

Legend
  1. Your Name (required)
  2. Email Address (required)
  3. Your Message

* Required

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00

Daniel Petreanu

Nici astăzi nu imi vine să cred ca am reușit.

pacient Medical Express

Daniel povestește experiența pe care a avut-o soția sa cu tratamentul de fertilizare urmat la AKH Viena și cum i-a ajutat Medical Express în demersul lor.

Soția m-a rugat pe mine să împărtășesc experiența noastră, iar eu mă voi stradui să fiu practic.
Ea are acum 39 de ani, iar Ovidiu face 2 ani în iulie.La 33 de ani, ne-am căsătorit cu gândul de a ave o familie numeroasă.
În cei 4 ani de tratamente pe care le-a urmat, efectele secundare ajunseseră să o determine să nu mai încerce pentru copil. Era complet nefericită. La fel eram și eu. Tocmai când începusem să ne obișnuim cu idea, mama mea îmi spune de reușita unei mămici care rămăsese însărcinată la o clinică din Viena. Inițial, soția nici nu a vrut să audă. Apoi, am făcut rost de un număr de telefon, la care am sunat și mi-a răspuns o domnișoara veselă care mi-a cerut dosarul medical al soției. La câteva zile distanță, am primit răspunsul profesorului Husslein – Chief of Department of Obstretics and Gynocology , AKH, Viena. În email îmi spunea ca sunt șanse mari ca Mădălina să rămână însărcinată și că ne sugerează o consultație pe Skype cu tot cu soție.
Consultația a durat 45 de minute, iar 3 zile mai tarziu eram cu Mădălina la Viena.
Tratamentul a durat 6 luni, timp în care am fost de 3 ori la Viena. În țară, soția a beneficiat de un medic ginecolog care a susținut tratamentul din Austria și cu care a născut. Profesorul Husslein nu a avut nicio obiecție.
Nici astăzi nu imi vine să cred ca am reușit. Avem un baiat, Ovidiu Constantin, blond, cu ochii căprui a cărui nașă ne-a facut onoarea sa ne fie Ioana.
Va doresc însănătoșire grabnică tuturor și mult noroc!

Antoanela Mureșan

Am beneficiat de suport moral, de dragoste, de profesionalism si cel mai important, viata Mariei a fost mai frumoasa si mai usoara.

pacient Medical Express

Antoanela descrie experiența pe care a avut-o cu fiica ei la Anadolu Medical Center și care a fost suportul oferit de Medical Express.

Am o fetita de 5 ani a carei viata sper ca am salvat-o. Am descoperit in urma unei cazaturi si a unui RMN, o tumora la soldul drept. Daca problema ar fi fost la mine, probabil nu m-ar fi zdruncinat la maniera aceasta.
Dupa doua luni de chin si bataie de joc, plimbate de la doctor la doctor, de la un spital la altul i s-a pus intr-un final diagnostic : osteosarcoma.
5 zile nu ma-am miscat din fata computer-ului, incercand sa absorb toate informatiile gasite cu privire la aceasta boala. Zeci de specialisti foarte buni, marketati peste tot, forum-uri de discutii pe fiecare din ei, tratamente alternative interminabile si tot felul de samsari care sa te trimita la orice doctor pe care il au la indemana.
In disperarea mea, am trimis mail-uri peste tot. La un moment dat ma trezesc ca vorbesc cu o doamna pe care o intreb ce presupune o consultatie in Turcia, la Anadolu. Vorbim o ora. In cadrul discutiei, imi spune ce inseamna atitudinea mea pesimista pentru Maria – eu plangeam incontinuu – ce apa sa bea, ce amestecuri de legume si fructe sa ii fac si tratamentele alternative si de sustinere pentru perioada imediat urmatoare pana la luarea unei decizii in ce priveste chemoterapia. Am intrebat-o care este tariful ei, imi explica cele doua variante de contract pe care le ofera si ramane ca ii voi trimite dosarul medical pe seara; asta se intampla joi. Luni la pranz am primit raspunsul de la comisia ce doctori care a evaluat cazul Mariei de la Anadolu. In toate aceste zile, pana am primit raspunsul, eu mai primisem niste raspunsuri la email-urile pe care le trimisesem si vazusem cativa specialisti si decisesem sa raman la tratament in Romania. Am multumit frumos pentru eforul depus si a ramas ca tinem legatura.
Periplul ce a urmat a fost de nedescris. Nici unul din doctorii cu care am interactionat in aceasta perioada nu am simtit ca ma vede ca pe un om cu chip si suflet. Printr-o conjunctură fericită, am făcut rost de o sponsorizare să merg cu copilul la tratament în Turcia.
La aterizare în Turcia am fost asteptate la aeroport si duse la clinica. La clinica ne-a primit un doctor indian, proaspat intors de acasa, care aflase de cazul nostru cu doar doua ore in urma, insa nu avusese timp sa il studieze. Atentie! Noi aveam schema de tratament in mana, de la ei de la spital, cand acest doctor imi spunea sa ii dau ragaz pana a doua zi sa studieze dosarul. Simteam ca nu este in regula. Am fost intrebate daca vrem sa ramanem peste noapte la spital sau daca vrem sa mergem la hotel. Am rugat sa mi se dea putin ragaz sa ma adun. Am stat 4 ore in holul spitalului dar nu a mai venit nimeni. Oricum, intre timp imi facusem curaj sa o sun pe dra Ioana de la Medical Express care, linistita, imi spune ca in 3 ore va ajunge o ambulana sa ma ia sa ma duca la Anadolu.
A fost intampinata de medicul pe care il are si acum si care de mai bine de un an o are sub observatie. Asta gratie medicului roman care ne-a asteptat in Romania cand ne-am intors de la tratament.
La intoarcere, primul lucru a fost sa semnez contractul cu doamna, contract pe care l-am semnat cu imensa bucurie. Am simtit ca sunt bani dati pentru merit si ca sunt prea putini in comparatie cu grija si atentia primita. Abia dupa ce l-am semnat, am inteles beneficiile pe deplin.
Revenind, ni s-a pus la dispozitie un doctor in Romania, de la Grigore Alexandrescu, care stia pe de rost dosarul Mariei si care saptamanal, apoi lunar sau la cerere, tinea legatura cu medicul ei de acolo.
Tratamentele de chimio, nu sunt usoare. Dupa fiecare sedinta, am primit recomandari de adjuvante pentru sustinerea organismului, specialist pe nutritie, asistenta medicala la domiciliu. Am beneficiat de suport moral, de dragoste, de profesionalism si cel mai important, viata Mariei a fost mai frumoasa si mai usoara.
Cu inima deschisa, multumesc profund celor de la Medical Express care au dovedit că știu ce fac!

Maria Gheorghe

Mi-a ridicat moralul, a venit in sprijinul meu, mi-a facilitat vizita la domiciliu de la o clinica cu tratamente alternative la cele alopate sau contacte in China.

pacient Medical Express

Maria împărtășește sentimentele într-o perioadă grea și sprijinul pe care Medical Express i l-a oferit.

Iarna, primavara, inceput de vara 2013…Perioada cea mai cumplita a vietii mele. Omul drag mie, barbatul vietii mele, sufletul si sprijinul meu de peste 40 de ani ma parasea incet, incet, macinat de acea boala cumplita si suferinte greu de imaginat, dar cea mai grea suferinta era ca pleca de linga mine.
Trebuia sa-l ajut sa nu simta durerea fizica, sa nu fie in stare de inconstieta , de moleseala , de toropeala si somn continuu, sa ne mai putem bucura unul de celelalt, sa mai putem comunica, sa mai putem vorbi…Aveam nevoie de un calmant (recomandat de un medic din Germania) care asigura toate acestea dar nu se gasea pe piata de medicamente din Romania.
Mi-a fost recomandata de catre o doamna de la centrul medical Anadolu o persoana din Bucuresti. Nu o cunosteam, nu stiam cine este. Am contactat-o si m-a invitat la clinica sa privata. Ne-am intilnit. Am stat de vorba, am plins si m-a inteles ca o prietena de o viata ca nu-l puteam lasa pe sotul meu sa plece, undeva pe o stea… M-a impresionat puternic deoarece la finalul intilnirii mi-a cerut permisiunea sa ma imbratiseze… Am fost egoista dar nu puteam sa-l las pe cel care m-a iubit si m-a inteles mai mult decit orcine in lumea asta, sa plece…
Si aceasta doamna in toata aceasta perioada mi-a asigurat acest calmant. Am deranjat-a si de sarbatori si nu s-a suparat, chiar daca venea de la drum din deplasari prin tara si tot imi raspundea la apeluri si gasea o vorba buna pentru mine. Mi-a ridicat moralul , a venit in sprijinul meu , mi-a facilitat vizita la domiciliu de la o clinica cu tratamente alternative la cele alopate sau contacte in China.
Si totul fara nici o remunerare, totul din dorinta de a ne fi alaturi mie si sotului meu, totul din suflet si din intelegerea suferintei noastre.
Un om frumos la propriu si la figurat, cu un suflet mare si generos , gata mereu sa ajute. Si acest om frumos, plin de viata si de dorinta de a oferi sprijinul sau poarta un nume frumos: Ioana.
Cuvintele mele sunt prea sarace pentru a-mi exprima recunostinta, aprecierea si multumirile mele pentru Ioana Vintu de la Medical Express.

Medical Express este compania de consultanță și asistență medicală care îți stă la dispoziție pentru orice întrebare legată diagnosticul primit și opțiuni de tratament, oricare ar fi afecțiunea de care suferi.

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

str. Gh. Brătianu nr. 26, București

Splaiul Unirii nr. 40, Bucureşti

România

Legend
  1. Your Name (required)
  2. Email Address (required)
  3. Your Message

* Required