manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Terapia cu ozon

Ozonoterapia te ajută să te menții mereu proaspăt și tânăr, revitalizând și revigorând întregul organism. Terapia cu ozon este unul din miracolele naturii, cu o eficiență de 100% în tratarea bolilor bacteriene și virale datorită proprietăților antibacteriene, antivirale și antifungice.

Ozonoterapia este terapia ce constă în infiltrarea sau injectarea unei cantități de oxigen-ozon în amestec, prin diferite tehnici, cu rezultate terapeutice excepționale.

Beneficii
Tratarea bolilor de sânge

Tratează 100% bolile bacteriene și virale datorită proprietăților sale antibacteriene, antivirale și antifungice puternice. Mai mult, tratează și bolile asociate cu simptome de hipoxie datorită efectelor sale benefice asupra transportului și eliberării de oxigen în țesuturi, înlesnind procesele dependente de oxigen. Vindecă tulburările circulatorii mulțumită efectului său asupra circulației sanguine. Remediază procesele inflamatorii prin efectului său antiinflamator. În plus, este un remediu miracol în tratarea imunodeficiență mulțumită efectului său imunomodulator și imunostimulant și combate rănile cu vindecare deficitară.

Remedierea diabetului
Scade la jumătate nevoia de insulină și oferă o calitate mai bună a vieții pacientului, reducând durată de spitalizare și consumul de medicamente. În ceea ce privește complicațiile la diabetici, cum ar fi cele de la picior, terapia cu ozon reduce inflamația și volumul acestuia, prevenind amputația.

Remediază cancerul și alte boli incurabile
Deși terapia cu ozon nu este considerată un medicament 100% aprobat pentru cancer, s-a stabilit clinic și experimental că produce un efect anti-tumoral. Și anume când este folosită în etapele inițiale ale oncogenezei, în formă de injecții cu ozon direct intra-tumoral, la fel cum folosirea parenterală de sânge ozonat sau ser ozonat poate duce la re-absorbția completă a tumorii. Pentru cazurile inoperabile sau cele deja operate, tratate cu chimioterapie sau radiații, poate fi benefică că adjuvant pentru detoxifierea, imunocorecție și îmbunătățirea stării de bine. Terapia cu ozon poate reduce la jumătate dozele prescrise de chimioterapie, poate scădea considerabil efectele secundare în urmă chimioterapiei și a altor medicamente anti-tumorale. Datorită efectelor sale imunomodulatoare și imunostimulatoare, terapia cu ozon poate cel puțin să îmbunătățească calitatea vieții la pacienții cu cancer și să le prelungească în mod considerabil speranța de viață chiar dacă vindecarea completă a cancerului este imposibilă.

Remediază SIDA și infecțiile HIV
În cazul pacienților cu SIDA, terapia cu ozon acționează ca un imunostimulator puternic, ajutând pacienții să revină la o viață normală pentru o perioadă lungă de timp.

Remediază rezistența la antibiotice
Terapia cu ozon este o alternativă miraculoasă față de medicina tradițională, spre exemplu în situațiile în care microflora este rezistentă la antibioticele disponibile. Aceasta este capabilă să crească sensibilitatea microflorei organismului la antibiotice și să potențeze efectul medicamentelor tradiționale atunci când sunt folosite ca metodă complementară de tratament. Față de medicina tradițională, terapia cu ozon obține rezultate mai bune într-o perioadă scurtă de timp, fără a fi nevoie de o perioadă de adaptare, nu prezintă o rezistență a organismului și nu provocă efecte secundare, reacții adverse sau complicații.

În plus, terapia cu ozon produce un efect stabil la pacienții cronici, fără a cauza recidive pe o perioadă lungă de timp.

Sarcină
Terapia cu ozon poate fi folosită cu succes în primele trimestre ale unei sarcini pentru femeile din grupul de risc legat de infecții intrauterine, atunci când folosirea antibioticelor nu este permisă. Poate fi folosită în tratarea cu succes a complicațiilor obstraticale, beneficiind atât mama, cât și fătul. Nu există limită de vârstă în ceea ce privește folosirea terapiei cu ozon și poate fi folosită atât la nou născuți, cât și la pacienții în vârstă.

Mod de administrare
Auto-hemotransfuzie mare
Auto-hemotranfuzie mică
Subcutanat
Intra-muscular
Intra-articular
Insuflații rectale, vaginale
Aplicație topică
Plasmă ozonizată; Ulei ozonizat; Cremă ozonizată

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00