manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Spitalul Privat Monza | Partener Medical Express

Spitalul Privat Monza

partener Medical Express

Spitalul Monza, parte a grupului internațional Policlinico di Monza, este o unitate medicală de înaltă specializare, un spital privat convenționat cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, ce se caracterizează printr-o ofertă de servicii medicale complete. Spitalul Monza este un spital tehnologic, dată fiind dotarea cu aparaturi de diagnostic de ultimă generație. Își propune să ofere pacientului un serviciu complex de diagnostic-tratament-recuperare.

Untitled-3_0
Spitalul Monza Medical Express
op
foto 2_0
examen cardiointerv_1
DSC_0285_mica
ccv2
Angiograf1_1
857369_425256400882963_1005269748_o_1
856804_425252384216698_968115665_o_1
1DX_4781
1DX_0637

Excelență în cardiologie

Spitalul Monza este singurul spital privat din România care cuprinde toate specializările inimii. Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza a fost creat să garanteze un parcurs terapeutic pentru pacienții care suferă de boli cardiovasculare de la îmbunătățirii terapiei medicale până la eventuale intervenții chirurgicale cardiovasculare.

Brain Institute

BRAIN Institute este un spital specializat în neurochirurgie, dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza. Dr. Sergiu Stoica (supraspecializat în neurochirurgie vasculară și tumorală), alături de Dr. Anca Vișan (neuro-anestezie) și Dr. Mihai Crăciun (neurochirurg), a reunit cea mai bună echipă de specialiști în neurochirurgie din România.

Singurul centru de chirurgie pedriatică

Cardiopediatric Center din cadrul Spitalului Monza este singurul centru din domeniul privat din România dedicat copiilor cu afecţiuni ale inimii, asigurând servicii integrate de diagnostic, tratament și reabilitare.

Intervenții în premieră

Premieră în România (noiembrie 2014): implantarea transcateter de valvă aortică (TAVI) pentru un pacient suferind de stenoză aortică sever. Abordul chirurgical cu cel epicardic a fost efectuată în doar câteva centre din lume. Dr. Radu Vătășescu este singurul medic care efectuează acest tip de procedură în România, la Spitalul Monza din București.

Dr. Sergiu STOICA

Neurochirurgie

Dr. Sergiu Stoica are o experiență de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franța (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal).

Conf. Dr. Șerban BĂLĂNESCU

Cardiologie Intervențională

Șeful secției de Cardiologie Intervențională la Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza, a realizat, printre altele, o premieră: implantare de valvă aortică printr-o incizie de 5 cm în dreptul inimii: implantarea transcateter de valvă aortică (TAVI) expandabilă cu balon prin abord transapical (prin vârful inimii).

Dr. Theodor CEBOTARU

Chirurgie cardiovasculară

Cea mai mare experienta in România în intervențiile pe cord bătând și plastia de valvă mitrală: peste 1000 interventii de revascularizare miocardica pe cord batand (cea mai mare cazuistica din Romania), 120 interventii de revascularizare pe CEC, peste 500 interventii de schimbare valvulara cardiaca,

Dr. Mircea COTUL

Chirurgie cardiovasculară

Șef de Secție Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică Spitalul Monza – Centrul Cardiovascular Bucuresti, lucrează împreună cu echipa sa, cu care a venit de la Institutul Inimii de la Cluj, de 17 ani și pot rezolva întreaga gamă de malformați congenitale cardiace.

Ai întrebări sau nelămuriri? Ne poți contacta oricând prin email sau la telefon:

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

Sau completând formularul de contact:

 • Pacienții Medical Express au prioritate

  Exclusiv Medical ExpressÎn 48 de ore primești răspunsul medicilor specialiști de la clinica aleasă de tine și ai prioritate în obținerea unei programări. (în mod normal, programările durează de la 3 la 10 zile, dar cu Medical Express ai prioritate). Clinicile sunt de obicei greu de contactat telefonic: Medical Express îți facilitează accesul rapid și prioritar direct la specialiștii de care ai nevoie.

 • Direct la specialist

  Exclusiv Medical ExpressNe asigurăm că dosarul tău ajunge rapid direct la specialistul de care ai nevoie, fără formalitățile administrative specifice centrelor medicale mari.

 • Asistență pas cu pas

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express este reprezentantul tău în relația cu clinica aleasă de tine. Suntem cu pacienții noștri de la primul contact până la finalizarea procesului de vindecare.

 • Prioritate în primirea analizelor

  Exclusiv Medical ExpressDoar Medical Express garantează efectuarea analizelor în regim de urgență pentru cei care contactează clinicile prin intermediul nostru.

 • Informare maximă

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express îți facilitează accesul la toate informațiile de care ai nevoie de la clinica aleasă de tine – tarife, recomandări de tratament, programări, condiții etc.

 • Analiză comparativă

  Exclusiv Medical ExpressDacă nu ești hotărât care clinică este cea potrivită pentru tine, Medical Express va face o analiză comparativă a clinicilor partenere, pentru ca tu să poți alege confortabil ce e mai bun pentru tine.

Ne vom asigura că dosarul tău ajunge la specialistul de care ai nevoie și vei primi răspuns în 48 de h Garantat Medical Express:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00