manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

O furtună împotriva cancerului – Resveratrolul 95

Resveratrolul 95 – considerat de specialiștii de la Harvard din SUA ca fiind cea mai mare descoperire medicală de la invenția antibioticelor.

Cercetările de laborator realizate de oamenii de știință au demonstrat că Resveratrolul este unul dintre cei mai versatili și eficienți compuși din plante descoperiți până în prezent. Aceștia sunt uimiți de proprietățile anti-biotice a produsului. Resveratrolul reprezintă o soluție nouă, naturală și eficientă împotriva multor probleme de sănătate întâmpinate de către oamenii de toate vârstele.

Resveratrolul este un antioxidant extrem de eficient ce fortifică sistemul imunitar, astfel încât organismul să poată lupta împotriva diferitelor boli. Resveratrolul este cel mai eficient și cel mai bine studiat fitonutrient pentru menținerea și protejarea sănătății.

Acest compus a fost testat pentru abilitatea sa de a opri durerea, de a împiedica creșterea bacteriilor care cauzează ulcerele gastrice, ce pot cauza cancerul (Helicobacter Pylori), de a proteja sistemul imunitar, AND-ul, de a proteja împotriva multor afecțiuni și boli cronice, inclusiv cancerul și bolile neurodegenerative și este un puternic stimulent al înmulțirii celulelor sănătoase.

Resveratrolul 95 este un antioxidant extrem de puternic, care încetinește multiplicarea celulelor cancerigene cu 50%.

Resveratrolul este un antibiotic vegetal din grupa substanțelor fitoalexine și un polifenol descoperit în coaja strugurilor roșii, în afine, rodii și alte fructe cu coaja roșie și a plantei Polygonum Cuspidatum. Acest compus are capacitatea de a face viața oamenilor mai bună și mai sănătoasă – dacă este inclus în alimentația zilnică. Pentru creșterea imunității, specialiștii recomandă administrarea acestui compus, după fiecare masă. Una dintre plantele componente (Polygonnumcuspidatum) este un ingredient regăsit în medicamentele tradiționale asiatice, care sunt prescrise pentru ficat și afecțiuni cardiace. Resveratrolul este clasificat ca un polifenol din cauza structurii sale chimice. La începutul anilor ’90, după ce vinul a fost identificat ca un răspuns pentru „paradoxul francez”, cercetătorii au realizat că nivelul de Resveratrol din vin ar putea fi ingredientul secret din spatele efectelor de îmbunătățirea a sănătății și de întărire a inimii.

Efecte benefice
Resveratrolul inhibă apariția, propagarea și dezvoltarea cancerului
Resveratrolul este un puternic antioxidant, 100% natural care protejează ADN-ul
Resveratrolul reface nivelul de glutation (cel mai puternic antioxidant al nostru)
Resveratrolul crește nivelul de chinon reductază (ficatul folosește această enzimă pentru detoxifiere)
Resveratrolul are rol protector împotriva formării cancerului de colon
Resveratrolul poate proteja împotriva cancerului de prostată
Reșveratrolul activează ca un fitoestrogen benefic
Resveratrolul reduce oxidarea LDL (colesterolul rău)
Resveratrolul ajută la vindecarea leziunilor pielii
Resveratrolul este o soluție extraordinară pentru multe probleme de sănătate cauzate de îmbătrânire:
Sănătatea inimii
Organizația Mondială a Sănătății sugerează că doar Resveratrolul reduce riscul cardiovascular cu 40%. Mult mai eficient decât Vitamina E, acesta protejează împotriva unui spectru larg de radicali liberi precum prevenirea oxidării LDL (colesterolului rău). De asemenea, inhibă agregarea plăcilor prin blocarea acțiunii factorilor de agregare și susține producția de oxid nitric, care relaxează și dilată arterele. În plus, Resveratrolul reduce nivelul trigliceridelor, a zahărului din sânge și a colesterolului precum și agenții hipertensivi. Azi este cunoscut mecanismul biologic care explica efectul benefic cardiac al Resveratrolului: acesta condiționează mușchiul inimii, în alte cuvinte „învață” (ajută) inima să suporte deficitul de oxigen – care poate cauza infarctul.

Luptă împotriva cancerului și poate detecta diferite tipuri de cancer
Resveratrolul ne protejează împotriva bolilor care ne pun în pericol viața, detectează diferite tipuri de cancer aflate în stadiu incipient și oprește în mod evident dezvoltarea celulelor canceroase în diverse stadii: un studiu științific publicat în prestigioasa revistă Science arată că Resveratrolul oprește proliferarea celulelor canceroase în timpul a trei stadii importante de dezvoltare. A fost demonstrat într-un experiment în care a fost administrat Resveratrol unor șoareci pe o perioada de 18 săptămâni a demonstrat o reducere a tumorilor de piele cu 98%! Resveratrolul distruge celulele canceroase indiferent dacă sunt dependente de estrogen sau au gena p53. Mai mult, un studiu din Austria arată că Resveratrolul previne câteva tipuri de cancer, printre care și metastaza la oase. Alte studii au demonstrat că în anumite cazuri acesta îmbunătățește eficiența chimioterapiei. De asemenea, acesta poate bloca efectul cancerigen al unei diete bogate în acid linoleic. Spre deosebire de multe medicamente ale medicinei tradiționale, Resveratrolul protejează și nu distruge celulele sănătoase. Acțiunea sa anticancerigena a Resveratrolului este diversificată, puternică și sofisticată. Mulți pacienți cu leucemie, cancer pancreatic, de sân, gastric, de prostată, etc. sunt tratați cu Resveratrol.

Protejează ADN-ul
Cunoscut ca fiind un anti-mutagen eficient ce are calitatea de a încetini alterarea celulelor sănătoase, făcându-le să funcționeze în mod corespunzător pentru a preveni apariția tumorilor sau a celulelor canceroase. Oamenii de știință susțin că prin controlarea cauzei principale a bolilor atunci vor exista mai puține riscuri pentru sănătatea organismului. Resveratrolul administrat, regulat, în cantitatea adecvată poate consolida o persoană amplificând durata de viață a acesteia.

Sănătatea creierului
O serie de studii preliminare arată că Resveratrolul, administrat singur sau în combinație cu alți antioxidanți, protejează creierul împotriva stresului oxidativ. Este cunoscut că stresul oxidativ are un rol major în cele mai multe boli neurodegenerative.

Luptă împotriva inflamațiilor
Inflamația este cauza principala a multor boli. Însă nu toate anti-inflamatoarele pot fi administrate pe o perioadă îndelungată de timp, deoarece acestea pot crea probleme de sănătate. Resveratrolul este un anti-inflamator natural și astfel nu are efecte negative sau contraindicații. S-a demonstrat recent, în urma unui studiu efectuat în China că, injectat imediat după o rănire Resveratrolul este eficient în protejarea împotriva inflamării măduvei spinării, însă cu avantajul protecției antioxidante. În urma unui studiu pe șobolani cărora li s-a administrat Resveratrol pentru 21 de zile, s-a arătat o îmbunătățire a prognozei și o reducere a efectelor permanente ale atacului cerebral.

Longevitate
Conform unui studiu al Harvard Medical School, Resveratrolul activează o gena a longevității și crește speranța de viață cu 70%. Acționează precum reducerea caloriilor (singura modalitate demonstrată științific pentru creșterea longevității) prin activarea genelor SIR.

Rapel de energie
Resveratrolul este un zăcământ de energie care ajută la creșterea nivelului de răbdare și rezistență în fața oboselii, stresului și ne ajută să facem față mai ușor problemelor cotidiene. Utilizarea regulată a acestui ingredient menține corpul în formă și crește intensitatea energiei. În consecință mulți sportivi au inclus în dieta lor acest compus. Resveratrolul vă menține puternic și activ.

Ajută scăderea în greutate
Resveratrolul este cunoscut pentru reducerea grăsimii excesive revitalizând metabolismul. S-au obținut rezultate pozitive la persoanele supraponderale.

Contraindicații
Nu există efecte secundare. Resveratrolul este un ingredient natural și astfel nu are efecte secundare nocive sau periculoase pentru sănătatea dumneavoastră.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00