manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

IEO – Instituto Europeo di Oncologia

IEO – Instituto Europeo di Oncologia

partener Medical Express

IEO (Institutul European de Oncologie) este un centru medical de renume internațional care se concentrează toate eforturile pe prevenția cancerului, diagnosticarea din timp a acestuia și tratamentul eficient. Spitalul are numeroase certificări și premii internaționale, printre care JCI (Joint Commission International), OECI (Comprehensive Cancer Centers in Europe), IMTJ Medical Travel Awards 2015.

În cadrul IEO se tratează 14 tipuri de cancer și tumori, printre care cancerul la sân, la ficat, tumorile pancreatice, la cap, de piele sau cervicale. Se folosesc cele mai noi tehnici de diagnosticare și tratament, inclusiv tehnologia HIFU (High Intensity Focalised Ultrasound) și Chirurgie Robotizată.

_MG_0062
IEO_Esterni1
Milano, dic 2013

Tehnica HIFU

IEO este cel mai avansat centru medical ce folosește această tehnică din Europa de Vest, tratând cele mai multe tipuri de cancer folosind HIFU (High Intensity Focalised Ultrasound) dintre toate țările din regiune. HIFU este o tehnică non-invazivă, de ultimă generație, de înaltă precizie care utilizează ultrasunetele. Nu sunt necesare intervenții chirurgicale, efectele secundare și suferința pacientului fiind reduse la minim.

Chirurgie robotizată

Această ramură a chirurgiei este ultima tendință în materie de chirurgie minim-invazivă. Aceste proceduri reduc riscurile asociate chirurgiei convenționale și prezintă numeroare avantaje pentru pacienți, precum: reducerea perioadei de spitalizare, a durerii post-operatorii, minimizarea ruscului de infecții, sângerare redusă, nevoie mică de transfuzii, rezultat estetic îmbunătățit.

Second Opinion la IEO

IEO se numără printre cele mai solicitate spitale pentru second opinion. Pacienții din toată Europa apelează la IEO pentru a beneficia de expertiza unor medici renumiți cu peste 20 de ani experiență în diagnosticul și tratarea cancerului. Aici se oferă tratamente personalizate, răspunsul se furnizează rapid, abordarea cazurilor este multidisciplinară, iar tehnicile de diagnostic și tratament sunt cele mai noi.

Beneficii exclusive Medical Express:

 • Pacienții Medical Express au prioritate

  Exclusiv Medical ExpressÎn 48 de ore primești răspunsul medicilor specialiști de la clinica aleasă de tine și ai prioritate în obținerea unei programări. (în mod normal, programările durează de la 3 la 10 zile, dar cu Medical Express ai prioritate). Clinicile sunt de obicei greu de contactat telefonic: Medical Express îți facilitează accesul rapid și prioritar direct la specialiștii de care ai nevoie.

 • Direct la specialist

  Exclusiv Medical ExpressNe asigurăm că dosarul tău ajunge rapid direct la specialistul de care ai nevoie, fără formalitățile administrative specifice centrelor medicale mari.

 • Asistență pas cu pas

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express este reprezentantul tău în relația cu clinica aleasă de tine. Suntem cu pacienții noștri de la primul contact până la finalizarea procesului de vindecare.

 • Prioritate în primirea analizelor

  Exclusiv Medical ExpressDoar Medical Express garantează efectuarea analizelor în regim de urgență pentru cei care contactează clinicile prin intermediul nostru.

 • Informare maximă

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express îți facilitează accesul la toate informațiile de care ai nevoie de la clinica aleasă de tine – tarife, recomandări de tratament, programări, condiții etc.

 • Analiză comparativă

  Exclusiv Medical ExpressDacă nu ești hotărât care clinică este cea potrivită pentru tine, Medical Express va face o analiză comparativă a clinicilor partenere, pentru ca tu să poți alege confortabil ce e mai bun pentru tine.

Ai întrebări sau nelămuriri? Ne poți contacta oricând prin email / telefon sau completând formularul de contact:

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

Ne vom asigura că dosarul tău ajunge la specialistul de care ai nevoie și vei primi răspuns în 48 de h Garantat Medical Express:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00