manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Ienupărul, Chimenul și Schinduful luptă împotriva cancerului

Oamenii au valorificat resursele din natură pentru a preveni și trata afecțiuni ale sănătății. Tradiția plantelor medicinale datează de mii de ani și s-a păstrat până în zilele noastre, astăzi atestate și demonstrate de oameni de știință din întreaga lume.

Plantele cu proprietăți antitumorale și anticancerigene se pot utiliza sub mai multe forme ceaiuri, decocturi, infuzii, tincturi, concentrate, prafuri, crude sau în sucuri.

Ienupărul
Ienupărul este indicat în cazul afecțiunilor digestive, intestinale și hepatice fiind un depurativ, un antiseptic și un antifermentativ eficient. De asemenea, acesta are un puternic efect detoxificant.

Administrare
În prima zi se vor administra pacientului 4 bace (denumirea fructelor de ienupăr), apoi se va crește treptat doza prin adăugarea unui fruct în plus până se va ajunge la 15 fructe de ienupăr. În momentul în care s-a atins acest prag se va scădea treptat doza precum s-a crescut, zi de zi până se va ajunge la 4 fructe de ienupăr.

Contraindicații
Pacienții care suferă de leziuni renale vor trebui să consulte un medic înainte de a începe administrarea regulată de fructe de ienupăr.

 Chimenul
Semințele de chimen contribuie intern la reglarea aparatului digestiv favorizând detoxifierea organismului și extern ajută la cicatrizarea rapidă a rănilor.

Administrare
Semințele de chimen se pot administra intern atât sub formă de ceai cât și sub formă de pulbere. Se vor bea 3 căni de ceai de chimen zilnic, înainte de fiecare masă.

Nu există contraindicații

 

Schinduf
Schinduful are un puternic efect antiinflamator, cicatrizant, anabolizant și este un perfect stimulent al întregului organism.

 Administrare
Schinduful poate fi administrat atât intern cât și cutanat. Intern va fi administrat fie sub forma de infuzie sau pulbere. Pentru cura cu semințele de schinduf se va prepara o infuzie dintr-o lingura de pulbere și o cană de apă. După preparare, infuzia se va păstra pentru 8 ore după care se va strecura și se va mai adăuga o cană cu apă clocotită. După răcire se va consuma de 3 ori peste zi.

 

Pentru a sprijini organismul în lupta contra cancerului mai pot fi folosite și semințele de susan măcinate, sau pulbere care se vor ține sub limba (această zonă este puternic vascularizată favorizând o absorbție rapidă a substanțelor) minim 5 minute și apoi se vor înghite. Acestea reglează benefic activitatea glandelor organismului pentru o mai bună funcționare a corpului.

Fructele de Ienupărul, semințele de chimen, Schinduful și semințele de susan sunt o metoda naturală eficientă pentru a susține organismul în lupta contra bolilor degenerative precum cancerul.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00