manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Herzliya Medical Center | Partener Medical Express

Herzliya Medical Center

partener Medical Express

Herzliya Medical Center este primul spital privat din Israel, fondat în 1983 și este centrul medical în care se tratează pacienți din peste 60 de țări. Intră în topul instituțiilor medicale, în 1999 a fost numit spitalul nr. 1 din Israel de către ONU și în 2013 de către Ministerul Sănătății din Israel ca cel mai bun spital din țară. Este ales pentru a oferi servicii medicale persoanelor diplomatice din SUA , Europa, Australia (64 de Ambasade si Consulate din Israel).

Pacienții spitalului Herzliya Medical Center beneficiază, printre altele, și de laborator citogenetic personal, serviciile medicilor cu specializări și supraspecializări efectuate în SUA și de asistență personală pe tot parcursul șederii în Israel.

logo-HMC
clinics.119.3.b
gal8
hdc-outside3_adjust
herzliya-medical-center-133 (1)
surgeons1_2

Excelență în Pediatrie

Departamentul de Pediatrie din Herzliya Medical Center este foarte apreciat în acest domeniu, cu un nivel profesional ridicat al specialiștilor, cu o vastă experiență medicală și echipamente medicale avansate. Fiecare copil, indiferent ca e nou născut, copil sau adolescent, are parte de un plan unic, personalizat de tratament care este creat de specialiști de renume din Israel.

Tratamentul cancerului de plămâni

Herzliya Medical Center a dezvoltat un sistem extrem de eficient pentru depistarea și tratamentul cancerului la plămâni. Specialiștii de renume mondial de la acest spital cunosc îndeaproape și aplică ultimele proceduri de tratament disponibile, cu rezultate remarcabile în ceea ce privește rata de supraviețuire și calitatea vieții pentru bolnavii de cancer la plămâni.

50 de proceduri împotriva cancerului

Herzliya Medical Center are specialiștii și dotările necesare tratamentului a multiple tipuri de cancer. Aproape 50 de proceduri contra cancerului plasează acest spital între cele mai eficiente din Europa în lupta împotriva cancerului. Sute de operații sunt efectuate anual, inclusiv intervenții complexe precum cea împotriva cancerului la stomac, esofag, ficat sau pancreas.

Cei mai buni 500 de experți în medicină din Israel tratează anual peste 8000 de pacienți, utilizând cele mai noi tehnologii și tratamente, abordare individualizată pe fiecare caz în parte, dar integrată între multiplele departamente ale spitalului: oncologie, chirurgie cardiovasculară, ortopedie, neurochirurgie, fertilizare In Vitro, urologie, ginecologie.

Prof. Dr. Ran KORNOWSKI

Chirurgie cardiovasculară

Prof. Kornowski este recunoscut internațional ca expert în medicina cardiovasculară și cardiologie intervențională. Este specializat în operațiile de bypass și afecțiunile cardiovasculare. A publicat peste 200 de articole internaționale legate de cardiologie.

Prof. Dr. Gabriel DINARI

Gastroenterologie pediatrică

Prof. Denari este un expert în pediatrie și gastroenterologie pediatrică cu o vastă experiență, având specializare în pediatrie din 1973. Este coordonatorul departamentului de gastroenterologie și nutriție din cadrul Spitalului Schneider și doctor specialist în Herzliya Medical Center.

Prof. Dr. Nir PELED

Oncologie, Pneumologie

Prof. Peled este expert în Medicină Internă, Pneumologie și Oncologie Medicală. Folosește și promovează tehnici inovative de diagnostic a cancerului la plămâni, este premiat, printre altele, de Societătea Americană de Oncologie Clinică și a publicat numeroase lucrări de specialitate despre cancerul la plămâni și alte afecțiuni ale plămânilor.

Beneficii exclusive Medical Express:

 • Pacienții Medical Express au prioritate

  Exclusiv Medical ExpressÎn 48 de ore primești răspunsul medicilor specialiști de la clinica aleasă de tine și ai prioritate în obținerea unei programări. (în mod normal, programările durează de la 3 la 10 zile, dar cu Medical Express ai prioritate). Clinicile sunt de obicei greu de contactat telefonic: Medical Express îți facilitează accesul rapid și prioritar direct la specialiștii de care ai nevoie.

 • Direct la specialist

  Exclusiv Medical ExpressNe asigurăm că dosarul tău ajunge rapid direct la specialistul de care ai nevoie, fără formalitățile administrative specifice centrelor medicale mari.

 • Asistență pas cu pas

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express este reprezentantul tău în relația cu clinica aleasă de tine. Suntem cu pacienții noștri de la primul contact până la finalizarea procesului de vindecare.

 • Prioritate în primirea analizelor

  Exclusiv Medical ExpressDoar Medical Express garantează efectuarea analizelor în regim de urgență pentru cei care contactează clinicile prin intermediul nostru.

 • Informare maximă

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express îți facilitează accesul la toate informațiile de care ai nevoie de la clinica aleasă de tine – tarife, recomandări de tratament, programări, condiții etc.

 • Analiză comparativă

  Exclusiv Medical ExpressDacă nu ești hotărât care clinică este cea potrivită pentru tine, Medical Express va face o analiză comparativă a clinicilor partenere, pentru ca tu să poți alege confortabil ce e mai bun pentru tine.

Ai întrebări sau nelămuriri? Ne poți contacta oricând prin email / telefon sau completând formularul de contact:

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

Ne vom asigura că dosarul tău ajunge la specialistul de care ai nevoie și vei primi răspuns în 48 de h Garantat Medical Express:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00