manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Formula din opt plante inventată de un vraci indian învinge cancerul

Formula din 8 plante sau ceaiul Essiac a fost utilizat prima data pentru a ajuta pacienții cu afecțiuni grave în 1922 de către o soră medicală din Canada. Formula originală i-a fost transmisă de către un vraci indian. Cele 8 plante aflate în compoziția acestui preparat au capacitatea de a curăța sistemul sangvin și de a hrăni celulele individual, îmbunătățind rezistența și integritatea acestora. Ceaiul Essiac a ajutat mii de persoane din toata lumea să își recapete sănătatea fără a avea efecte adverse.

 

Pentru ca preparatul și tratamentul să fie eficient trebui respectate cu strictețe rețeta originală și instrucțiunile de utilizare.

Preparatul este alcătuit din 8 plante crescute, culese, transformate în pulbere și apoi mixate urmând rețeta originală. Pulberea de plante este consumată sub formă de infuzie, ce se prepară urmărind instrucțiunile de utilizare prezente din fiecare plic de ceai. Fiecare componentă a preparatului are anumite proprietăți care ajută organismul pentru un efect holistic.

 

Ceaiul Essiac este compus din Ciulin Sfânt, Rădăcină de Brusture, Laminarie, Trifoi Roșu, Scoarță de Ulm cu coajă netedă, Rădăcina de revent turcesc, Năsturel și Măcriș.

Efectele benefice ale Ceaiului Essiac

Efect antibiotic
Ceaiul Essiac are un efect antibiotic datorită Ciulinului Sfânt care curăță și stimulează sistemul digestiv fără a influența negativ flora benefică a organismului precum antibioticele medicinei tradiționale.

 Stimulent digestiv
Preparatul are un efect puternic stimulant digestiv datorita Rădăcinii de Brusture. Aceasta este utilizata separat ca stimulent digestiv și al apetitului, datorită stimulării secrețiilor gastrice și biliare. Rădăcina de brusture tratează anorexia, afecțiunile renale, cistitele, arsurile, urcioarele, nevralgiile, reumatismul, guta, sciatica și o multitudine de afecțiuni cutanate. În plus, elimină excesul de fluid din organism fiind o importantă sursă de crom, magneziu, silicon și thiamine.

 Reglează metabolismul
Efectul de reglare a metabolismului este dat de Laminaria, o algă brună ce conține mult iod și minerale rare. Aceasta are capacitatea de a regla activitatea glandei tiroide și metabolismul.

Purifică sângele
Ceaiul Essiac are un efect puternic de purificare a sângelui astfel încât sistemul imunitar să nu își risipească energia luptând împotriva alergenilor și microbilor din mediul înconjurător ci să lupte împotriva bolii de care suferă pacientul. Efectul de purificare este dat de Trifoiul Roșu. În plus, acesta este utilizat și pentru efectul său antispasmodic și pentru reducerea simptomelor de bronșită și tusea. Trifoiul Roșu este folosit frecvent alături de Brusture și Măcrișul Galben în tratarea erupțiilor și a altor afecțiuni cutanate. Acesta este o sursă importantă de nutrienţi, cum ar fi calciul, cromul, magneziul, niacina(cunoscută pentru efectul ei puternic împotriva celulelor canceroase), fosforul, potasiul, thiamina și vitamina C ( compus ce acționează împotriva celulelor canceroase). Trifoiul Roșu este, de asemenea, o sursă importantă de isoflavone (substanțe solubile în apă, care se comportă precum estrogenii și sunt găsite în multe plante).

Isoflavonele izolate din Trifoiul Roșu au fost studiate pentru eficiența lor în tratarea unor forme de cancer. Se crede că acestea previn și distrug proliferarea celulelor canceroase și degenerative. Studiile de laborator au descoperit că isoflavonele din Trifoiul Roșu pot proteja împotriva dezvoltării celulelor de cancer la sân.

Efect benefic asupra sistemului osos și asupra articulațiilor
Scoarța ulmului cu coajă netedă întărește și calmează mucoasele și dizolvă mucusul în exces din organe, țesuturi, ganglioni limfatici și terminații nervoase. În plus, acesta ajută la detoxificarea organismului și întreține oasele și articulațiile. Mai mult, scoarța de Ulm cu coajă netedă este utilizat în tratarea afecțiunilor sistemului digestiv precum: gastritele, ulcerele și colitele, precum și hemoroizii, vaginitele și diverse afecțiuni cutanate.

 Curăță și detoxifică intestinele
Ceaiul Essiac are o excelentă acțiune purgativă în tratarea constipației și un puternic efect astringent care activează curățarea intestinului prin Rădăcina de Revent turcesc. În plus, acesta are proprietăți antiseptice și abilitatea de a curăța toxinele depozitate în sistem.

Elimină celulele maligne
Năsturelul din ceaiul Essiac are un efect puternic împotriva celulelor canceroase și degenerative fiind o sursă naturală bogată în phenyl-ethyl-iso-thio-cyanate (PEITC), care îi oferă plantei un gust piperat distinctiv. Cercetările științifice au arătat că PEITC are puterea de a distruge celulele canceroase și poate preveni agenții ce produc cancerul să fie metabolizați în carcinogeni (responsabili de producerea tumorilor maligne) și stimulează activitatea enzimatică implicată în detoxificarea (eliminarea) carcinogenilor.

În anii ’90, în cadrul testelor de laborator ce includeau administrarea de năsturel la fumători s-a demonstrat că cei care consumau 50 grame de năsturel la fiecare masă erau protejați de o substanță carcinogenă puternică (NKK), asociată cu tutunul care cauzează cancer pulmonar.

Mai mult, Năsturelul conține și o substanță extrem de benefică organismului, întâlnită și în broccoli şi varza de Bruxelles, care împreună cu PEITC formează o armă puternică împotriva cancerului.

Distruge depozitele toxice
Măcrișul mărunt din ceaiul Essiac atacă și distruge țesuturile străine, precum masele tumorale, depozitele de toxice din organism, stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile. Acesta este extrem de bogat în vitamine și minerale.

 Mod de administrare
Ceaiul Essiac se poate fi găsit în farmaciile naturiste. Dintr-un pliculeț sau din 30 de grame se va obține un litru de ceai (infuzie). Acesta trebuie administrat pe stomacul gol și nu se vor consuma alimente cu o oră înainte și o oră după fiecare administrare. În intervalul de două ore se va consuma doar apă cât mai pură, distilată sau de izvor. Doza minimă recomandată este de 150 ml pe zi. Doza maximă recomandată este de 150 ml de trei ori pe zi. Ceaiul de Essiac se utilizează, de regulă, împotriva afecțiunilor foarte grave precum cancerul sau cancerul cu metastaze.

A fost demonstrat în nenumărate cercetări științifice efectul sinergic pe care îl are Ceaiul Essiac acesta luptând puternic împotriva tumorilor canceroase și există dovezi că acesta reduce și elimină tumorile canceroase și tratează multe alte afecțiuni.

Ceaiul Essiac generează un efect sinergetic asupra organismului despre care s-a demonstrat în nenumărate cercetări științifice că reduce sau elimină tumorile canceroase și tratează multe alte afecțiuni.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00