manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Doctor

Prof. Dr. Peter HUSSLEIN

Prof. Dr. Peter Husslein este profesor de obstetrică și ginecologie, director executiv al Departamentului de Obstetrică și Ginecologie al Universității Viena și consilierul board-ului Universității Internaționale Medicală Viena (MUVI).

Prof. Dr. Husslein are experiență în lucrul cu pacienții români, tratând anual câteva zeci de pacienți care vin din România să se trateze în Austria.

A urmat studiile Academiei Medicale Theresianische Akademie din Viena, Austria, și s-a specializat în Innsbruck, Salzburg și Viena. A întreprins activități specifice de Obstetrică și Ginecologie pentru 6 luni în Togo și Lome, Africa de Vest, și a efectuat 18 luni de cercetare științifică în cadrul Facultății de Medicină Cornell în New York. Este de asemenea membru al Asociației Germane de Obstetrică și Ginecologie.

Cum te poate ajuta Prof. Dr. Peter Husslein?

  • Diagnosticare și tratament obstetrică și ginecologie;
  • Second opinion;
  • Probleme de fertilitate;
  • Nașteri;

A urmat studiile Academiei Medicale Theresianische Akademie din Viena, Austria, și s-a specializat în Innsbruck, Salzburg și Viena. A întreprins activități specifice de Obstetrică și Ginecologie pentru 6 luni în Togo și Lome, Africa de Vest, și a efectuat 18 luni de cercetare științifică în cadrul Facultății de Medicină Cornell în New York. Este de asemenea membru al Asociației Germane de Obstetrică și Ginecologie.

  • 1985 – publică tratatul “Importanța oxitocinei și a prostaglandinei în mecanismul nașterii”
  • 1992 – devine profesor și director al Departamentului de Obstetrică și Ginecologie în cadrul Universității Viena
  • 1996 – devine directorul Departamentului de Obstetrică și Medicină a Fătului și director administrativ al Departamentului de Obstetrică și Ginecologie al Universității Viena

A publicat extensiv lucrări pe tema Prostaglandinele în Obstetrică, Diagnostic Prenatal, Naștere Prematură, Naștere prin Cezariană și este autorul a mai multor manuale în domeniu. Este membru al Societății Austriece de Obstetrică și Ginecologie, al Societății Austriece Perinatală, al Academiei de Medicină Perinatală și al numeroase altor asociații profesionale.

Fă-ți acum o programare la Prof. Dr. Peter HUSSLEIN

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Prof. Dr. Melih ÖZEL

A activat ca medic Generalist în Izmir în cadrul Spitalului de Instruire GATA Haydarpasa în cadrul departamentului de Medicină Internă și și-a finalizat rezidențiatul în Gastroenterologie.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00