manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Clinica Privată Amethyst | Partener Medical Express

Clinica Privată Amethyst

partener Medical Express

Spitalul Amethyst este specializat în tratamente oncologice, dezvoltat pentru a oferi tratamente de ultimă generaţie pacienţilor bolnavi de cancer din Europa. Clinicile de radioterapie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate pacienţilor care suferă de afecţiuni oncologice, servicii la baza cărora stă operarea de echipamente medicale performante de ultimă generaţie, de către echipa medicală de specialişti ajutată de către Prof. Dr. Ion Christian Chiricuţă, cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul radioterapiei în Germania.

slide2
amethist1-660×439
amethyst-de-la-1-august-pacientii-oncologici-din-romania-pot-beneficia-de-tratament-prin-radioterapie-imrt-vmat2
Centrul-de-Radioterapie-Amethyst-Otopeni-1249
Tumor-board_Campanie-660×440
IGP8136
large_amethyst-radiotherapy-center_7123
large_amethyst-radiotherapy-center_7124
large_amethyst-radiotherapy-center_7125
large_amethyst-radiotherapy-center_7126

Specializați în radioterapie

Clinica Privată Amethyst este singura clinică din România dotată cu echipament medical ce folosește tehnologia IMRT-VMAT, una dintre cele mai moderne și eficiente metode de tratare a cancerului, care utilizează radiații cu înaltă energie.

Comisie oncologică cu experiență

Este întrunită zilnic, comisie ce include medici oncologi, medici radioterapeuți, specialiști care au o abordare multidisciplinară și, în funcție de analiza fiecărui dosar, evoluția stării de sănătate și a protocoalelor internaționale, stabilesc strategia terapeutica personalizată pe fiecare caz în parte.

Parte din rețeaua de spitale din Europa și Israel

Clinica Privată Amethyst este parte din rețeaua pan-europeană ce include centre de excelenţă precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania şi Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO).

2-4 zile pentru programare

Programarea în 2-4 zile pentru Computerul Tomograf de Planning, facilitate garantată de Medical Express – tratamentul va începe, conform indicației medicului, după ce va fi discutat în comisia oncologic.

Prof. Dr. Ion-Christian CHIRICUȚĂ

Radioterapie

Cu o vastă experienţă şi un renume internațional în radioterapie, Prof. Dr. Ion-Christian Chiricuță și-a dedicat întreaga carieră tratării pacienților bolnavi de cancer, atât prin practica medicală, cât și prin activitatea științifică desfășurată.

Dr. Cristian Barbu

Radioterapie

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dr. Cristian Barbu face parte din Comisia Oncologică, participă la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde mondiale, prin tehnica IMRT-VMAT.

Dr. Daniel MIHALACHE

Radiologie Imagistică

Membru al Societății Române de Radiologie Dr. Mihalache oferă în cadrul Centrului de radioterapie Amethyst București servicii medicale de radio-diagnostic la cel mai înalt nivel și colaborează cu medicii radioterapeuți și oncologi la evaluarea rezultatelor obținute.

Dr. Radu-Emanuel ION

Oncologie

Membru al Societății Europene de Oncologie Medicală din 2008, al Societății Americane de Oncologie Clinică și al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală. Dr. Ion face parte din Comisia Oncologică participând la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament.

Ai întrebări sau nelămuriri? Ne poți contacta oricând prin email sau la telefon:

manager@medical-express.eu

0733.33.11.00

Sau completând formularul de contact:

 • Pacienții Medical Express au prioritate

  Exclusiv Medical ExpressÎn 48 de ore primești răspunsul medicilor specialiști de la clinica aleasă de tine și ai prioritate în obținerea unei programări. (în mod normal, programările durează de la 3 la 10 zile, dar cu Medical Express ai prioritate). Clinicile sunt de obicei greu de contactat telefonic: Medical Express îți facilitează accesul rapid și prioritar direct la specialiștii de care ai nevoie.

 • Direct la specialist

  Exclusiv Medical ExpressNe asigurăm că dosarul tău ajunge rapid direct la specialistul de care ai nevoie, fără formalitățile administrative specifice centrelor medicale mari.

 • Asistență pas cu pas

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express este reprezentantul tău în relația cu clinica aleasă de tine. Suntem cu pacienții noștri de la primul contact până la finalizarea procesului de vindecare.

 • Prioritate în primirea analizelor

  Exclusiv Medical ExpressDoar Medical Express garantează efectuarea analizelor în regim de urgență pentru cei care contactează clinicile prin intermediul nostru.

 • Informare maximă

  Exclusiv Medical ExpressMedical Express îți facilitează accesul la toate informațiile de care ai nevoie de la clinica aleasă de tine – tarife, recomandări de tratament, programări, condiții etc.

 • Analiză comparativă

  Exclusiv Medical ExpressDacă nu ești hotărât care clinică este cea potrivită pentru tine, Medical Express va face o analiză comparativă a clinicilor partenere, pentru ca tu să poți alege confortabil ce e mai bun pentru tine.

Ne vom asigura că dosarul tău ajunge laspecialistul de care ai nevoie și vei primi răspuns în 48 de hGarantat Medical Express:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Puteți atașa un document

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00