manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

apavie_articol

Apă vie

Apa vie este o apă pură și curată ce reprezintă piatra de temelie a sănătații. Aportul de apă este esențial unei bune funcționări a organismului. Apa vie sau apa alcalină are in primul rând proprietăți antioxidante, neutralizează radicalii liberi și anume cei care conduc adesea la apariția bolilor degenerative, cum ar fi cancerul. Apa alcalină ajută celulele canceroase să obțină mai mult oxigeb, astfel încât dezvoltarea lor incetinește sau este chiar stopată. consumul de apă alcalină este așadar o piatră de temelie pentru sănătatea, mentinând organismal ăn parametrii optimi de funcționare.

Apa alcalină are in compoziția sa chimică mai multe minerale alkaline si oxygen fata de apa acidă sau cea neutral. Iar datorită pH-ului ridicat, aceasta neutralizează acidul din fluxul sanguin, stimulează metabolismul si ajută organismal să absoarbă nutrienții eficient. In plus, aceasta apă previne cancerul, artrita, precum si alte boli degenerative.

Beneficiile cele mai importante
Detoxifiază. Apa alcalină neutralizează aciditatea și îndepărtează reziduurile acide din celule și țesuturi. Ajută eliminarea toxinelor acumulate în organism în urma consumului anumitor alimente, medicamente și previne procesul natural de îmbătrânire. Colectarea și depunerea reziduurilor acide în organism pot conduce la condiții de sănătate.

Hidratează. Apa alcalină este mult mai ușor absorbită la nivel celular și astfel contribuie la menținerea unui nivel optim de hidratare al organismului.

Oxigeneaza. Apa vie acționează precum un antioxidant, neutralizează în mod eficient radicalii liberi și le blochează acțiunea negativă asupra organismului. Mai mult, apa alcalină are cpapacitatea de a transforma radicalii liberi in oxygen, pe care corpul îl poate transforma în energie, iar celulele canceroase sau degenerative nu pot supraviețui intr-un mediu oxigent, alcalin.

Alcalinizeaza pH-ul. pH-ul organismului tinde să fie acid ca urmare a alimentației, stresului și expunerii la toxinele din mediul înconjurător, însă apa alcalină ajută la echilibrarea pH-ului și transforma organismal într-un mediu alcalin favorabil unei stăari normale de sănătate. În plus, îmbunătățește sistemul imunitar prin îmbunătățirea capacității corpului de a lupta împotriva bolilor.

Cum poți obține apă alcalină la tine acasă?
Pe langa variant mai costisitoare de a achiziționa un ionizator de apă, apa alcalină poate fi obținută simplu cu ajutorul produselor ce se găsesc în orice gospodărie.

Bicarbonat de sodiu
Într-un ulcior mare de sticlă se va pune fie apă potabilă de la robinet, apă potabilă îmbuteliată, apă distilată sau apă de izvor. Recipientul nu trebuie umplut la capacitate maiximă pentru a putea amesteca ulterior. Se adaugă în recipient o linguriță de bicarbonat de sodiu și se amestecă bine. Testați pH-ul apei folosind un test special pe care il puteți găsi și în farmacii. Nivelul de pH al apei ar trebui să fie între 8,5 – 9%. Dacă această valoare nu a fost atinsă mai adăugați puțin bicarbonat. Amestecul poate fi depozitat în frigider, însă nu uitați să amestecați de fiecare data înainte de a consuma amestecul.

Lămâie
Lămâile sunt singurul aliment din lume anionic. Ce le deosebește pe acestea este că au în structura chimică un electron în plus. În consecință, când se consumă un amestec de apă cu lămâie organismul reacționează la proprietățile lămâiei și transformă apa din amestec în apă alcalină pe măsură ce amestecul este digerat. Pentru a obține această rețetă de obținere al apei alcaline, umpleți un recipient mare din sticlă cu apă și tăiați o lămâie în optimi. Se adaugă bucățile in apă fără a le stoarce. Recipientul se acoperă și se lasa la temperature camerei pentru 8-12 ore. Puteți să îl pregătiți seara și să îl lăsați peste noapte, iîn acest fel veți avea apa pregătită pentru dimineață.

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00