manager@medical-express.eu | 004 0733.33.11.00

Agaricus Milena – tratament minune anti tumoral

Ciuperca terapeutică Agaricus Milena mai este cunoscută și sub denumirea de Ciuperca lui Dumnezeu sau Ciuperca soarelui. Originară din Brazilia, planta minune, a fost studiată timp de 20 de ani de specialiștii japonezi, care au reușit să o aclimatizeze în cultura locală. Amploarea cercetărilor ulterioare și efectele terapeutice atestate au contribuit la dezvoltarea faimei noului panaceu. Acesta a fost inclus în circuitul remediilor naturiste din numeroase state.

Și specialiștii români au adaptat ciuperca la condițiile climaterice din țară. Prin studiul compoziției chimice ale ciupercii, japonezii au constatat că Milena conține, printre multe altele, o clasă specială de polizaharide, vitamine din complexul B, minerale (fier, calciu, fosfor), fibre, lipide, Omega – 3, interferon, lecitină și substanțe care limitează puterea infecțiilor microbiene și dezvoltarea formațiunilor tumorale.

Tratamentul cu ciuperca Agaricus Milena încetinește eficient evoluția tumorilor cu localizare mai ales la colon, ovare, sân, plămâni, pancreas și ficat. Specialiștii susțin ca administrarea produselor standardizate pe baza ciupercii – planta deshidratata pentru prepararea ceaiului, extractul alcoolic si capsulele, nu interferează cu chimioterapia sau cu radioterapia. Mai mult, aceasta îmbunătățește efectele terapeutice ale acestor tratamente fortificând la rândul ei organismul și sistemul imunitar și diminuează efectele adverse ale tratamentelor medicinii tradiționale

Obtine acum cea mai buna varianta de tratament!
0733.33.11.00